Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Ένας χρόνος Υπόγεια Τάξη !!!!!!

                                  


Ήταν σαν σήμερα, πριν από ένα χρόνο  που έκανα  την υπόγεια τάξη......
Ήταν η μέρα που μου ρίξανε το πρώτο μου μπλοκ και πάνω στην απογοήτευσή μου και μπροστά στο να τα παρατήσω , δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τον φίλο Χρήστο(http://www.oparlapipas.com/).
Ένα θα μας κατεβάζουνε δέκα θα ανεβάζουμε, μου είπε και με παρακήνησε να φτιάξω ένα καινούργιο.
Κάθισα όλο το βράδυ και έφτιαξα την υπόγεια τάξη .
Η ιδέα του ονόματος την πήρα από μία συνέντευξη
 http://youtu.be/oTkdmsUPoYM .
 Δεν θέλω να ανήκω  στην νέα τάξη πραγμάτων, δηλαδή ούτε στην ελίτ αλλά ούτε και στην αντίπερα όχθη όπου ανήκουν οι δούλοι της ελίτ.
Η θέση μου για το υπάρχων σύστημα είναι αυτή:

Στα δικά μας τώρα οι θέσης μου για το πολιτικό μας σύστημα είναι πως όλα τα κόμματα της βουλής είναι ένα και παίζουν το ίδιο παιχνίδι με θεατές τα άδεια μας στομάχια.
Οποιαδήποτε αλλαγή θα έρθει από κάτω, από ανθρώπους σαν και μένα, σαν και σένα, από ανθρώπους που έχουν ακόμη ιδανικά και ψυχή μέσα στο σώμα τους.
Το ευρώ να πάει στο διάολο 

Ναι είμαι λάτρης της δραχμής.

Πολύ απλά γιατί τόσες χιλιάδες χρόνια περπατήσαμε με εθνικό νόμισμα και επιβιώσαμε.


Όσο για το χρηματοπιστοτικό σύστημα είναι ζωντανό γιατί του δίνουμε εμείς την δύναμη να ζει.
Ήταν, είναι και θα είναι μια απάτη και ένας τρόπος να κατακτά η ελίτ των ζόμπι τα κράτη .

Αυτό είναι το ένα κομμάτι των θέσεων που προβάλω στην  υπόγεια τάξη και το κάνω με κείμενα και γνώμες κυρίως αναγνωστών, φίλων μπλόκερ και μερικούς αρθρογράφους που εκτιμώ και κατα την κρίση μου δεν ανήκουν στα media-μαντριά.

Το δέυτερο κομμάτι που προσπαθώ να προβάλω στην υπόγεια τάξη είναι τα της ψυχής του ανθρώπου.

Μία κοινωνία για να μπορεί να απαιτεί και να έχει δημοκρατία και υγιείς σχέσεις τόσο μεταξύ τους οι  πολίτες, όσο και οι αρχές με τους πολίτες και για να έχει πολιτικούς που απλά διαχιρίζονται την εξουσία,  χρειάζεται να έχουν όλοι μα όλοι την δύναμη να κοιτάζουν την ψυχή τους.

Αυτό το λέω από την δική μου εμπειρία και την προσωπική μου επανάσταση !!!!

Το λέω και το ξαναλέω πως αν δεν κοιτούσα στα μάτια τον εαυτό μου και όλα του τα κουσούρια, δεν θα μπορούσα να κόψω την ηρωίνη με τίποτα.

Μέσα στην ψυχή μας  είναι η βάση για να χτίσουμε τον κόσμο, εκεί είναι η δύναμη που κουβαλάει ο καθένας μας για να αλάξει τον κόσμο!!!

Εκεί κάπου βαθειά μέσα μας είναι και το μεγαλύτερό μας πρόβλημα και ο λόγος που δεν αλλάξει αυτός ο κόσμος.

Είναι, αυτή,  η κρυφή επιθυμία του καθενός τα βολέψει τον κώλο του μέσα σε ένα σύστημα που δεν του αρέσει.

Και αυτή η εγωιστική μας συμπεριφορά είναι και το όπλο που χρεισημοποιεί η ελίτ(ζόμπι) ..

Ο εγωισμός μας είναι που μας απομονώνει και μας δίνει την αίσθηση της επιτυχίας, μιας επιτυχίας τελείως υλικής και ψεύτικης, μιας επιτυχίας που το τίμημα πληρώνουμε σήμερα ο καθένας μας με τον δικό του τρόπο....



Και αν κοιτάξει κάποιος εκεί μέσα δεν θα βρει διαφθορά και ψέμα, αλλά τον προσωπικό του παράδεισο.

Έτσι και αυτή η χώρα η Ελλαδίτσα μας, είναι ένας μικρός παράδεισος, ένας παράδεισος που τα έχει όλα.
Τα έχει όλα και ανήκουν σε μάς......

Αλήθεια πιστεύει κανείς πως υπάρχει περίπτωση αν μας αποκλείσουν από όλες τις αγορές θα πεινάσουμε;  το ακούω και γελάω................ΓΗ, ΑΕΡΑ, ΘΑΛΛΑΣΑ, ΗΛΙΟΣ, ΒΟΥΝΑ, και κάτω από όλα αυτά ΕΝΕΡΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..........τα χαιρατίσματά μου στο λόμπι της πείνας που μας κυβερνά.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστίσω τον filologos10 που μου έδωσε βήμα στο http://aienaristeyein.com/

και όλους τους φίλους μπλόκερς που ανεβάζουν τα κείμενά μου.......

Και για τέλος-τέλος αφήνω το κέρδος που έχω από την υπόγεια τάξη και δεν έχει να κάνει με κλικ και λεφτα αλλά με φίλους που γνώρισα, με φίλους που μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο!!!!!!!!!!!


Υ.Γ. και τι προτείνω για να πέσει αυτό το σύστημα;

και 



για αυτούς που νομίζουν πως είναι η εξουσία αλλά είναι:




σας ευχαριστώ όλους και εύχομαι
 





Άκης κουστουλίδης

4 σχόλια:

  1. Τον επόμενο μήνα συμπληρώνω 7 χρόνια καθημερινής λειτουργίας (χωρίς ούτε μίας μέρας παύση) & έτσι γνωρίζω καλά πόσο σημαντικό είναι να συμπληρώνεις έναν κύκλο και μάλιστα με σημαντική επιτυχία και να ετοιμάζεσαι να συνεχίσεις με νέες ιδέες, τον επόμενο.
    Σου εύχομαι ότι καλύτερο σε επισκεψιμότητα, καινοτομία και όρεξη :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μου Ακη παντα εισαι ειλικρινήςκι αυτό ειναι το μεγαλυτερο προσόν σου.
    Χαίρομαι που σε εχω διαδικτυακό φίλο διότι σε όλη μου την ζωή ήθελα και θελω ο φίλος που επιλέγω να εχει αυτην την αρετη...
    Οχι υπεκφυγες και αποκρυφες ετικέττες...
    Λες οσα πιστευεις στα ισια χωρις υπαινιγμούς...
    Ακόμα κι αν σε καποια μικρά θεματα διαφωνούμε ή καλύτερα δεν συμφωνουμε απόλυτα εν τούτοις θέλω να πιστεύω ότι και σε μενα βλέπεις αυτην την αρετη.
    Της πλήρους ειλικρίνειας των πιστεύω.

    Να εισαι παντα καλα και σου εύχομαι το αντινεοταξίτικο αλλα και ψυχωφελές ιστολογιο σου να βοηθήσει να σωθεί έστω ένας άνθρωπος από τον ολεθρο που σωθηκες εσυ.
    Νομίζω πως για σενα θα ηταν η μεγαλυτερη ικανοποίηση και ο σημαντικότερος ποθος σου που ειναι διάχυτος σε ολόκληρο το διαδικτυακό δημιούργημά σου.

    Καλη κι ευλογημενη συνεχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παιδιά σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και χαίρομαι ιδιαίτερα που σας γνωρίζω εδώ μέσα στο τρελοδύκτιο.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε Ἄκη σήμερα ψάχνοντας τὸ fb τῆς κοινῆς διαδικτυακῆς μας φίλης Σ.Λ γιὰ νὰ βρῶ κάποια σχετικὴ φωτογραφία γιὰ τὸ σημερινό της ἄρθρο εἶδα ἕνα σχόλιό της γιὰ τὰ γενέθλια του ἰστολογίου σου.
    Γνωρίζω πόσο σημαντικὸ εἶναι νὰ σὲ θυμοῦνται οἱ φίλοι σου σὲ κάτι τέτοιες στιγμὲς διότι ἂν μὴ τί ἄλλο οἱ εὐχὲς τοὺς δίνουν κουράγιο στὸ νὰ συνεχίσει ὁ κὰθ ἕνας τὸν ἀγώνα του.
    Δὲν κρατῶ ἡμερολόγιο , δὲν τὸ ἤξερα δὲν εἶχα δεῖ τὴν ἀνάρτησή σου καὶ ως ἐκ τούτου σου εὔχομαι μὲ καθυστέρηση τὸ τυπικὸ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ (ἂν καὶ ὁ λαός μας λέει ἡ γιορτὴ κρατάει 40 μέρες )
    Καὶ τώρα στὴν οὐσία πέρα ἀπὸ τὸ παραπάνω τυπικὸ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ , Ἄκη σου εὔχομαι νὰ ἔχεις ὑγεία σωματικὴ καὶ ψυχική- πνευματικὴ ,νὰ εἶσαι σὲ ἀγαθὴ σχέση μὲ τὰ ἀγαπημένα σου πρόσωπα ,νὰ συνεχίσεις μὲ τὴν ἴδια δύναμη νὰ ξεδιπλώνεις στὶς ἀναρτήσεις σου τὶς ἰδέες σου καὶ τὶς εὐαισθησίες σου ἐλπίζοντας ὅτι καὶ μὲ τὸν δικό σου σπόρο θὰ φυτρώσει καὶ θὰ ἀνθίσει ἕνα καλύτερο μετὰ ΔΝΤ γιὰ ὅλους μας αὔριο ,ἕνα αὔριο χωρὶς φόβους καὶ ἀνασφάλειες μὲ ἐλάχιστους συνανθρώπους μας στὴν Ὑπόγεια Τάξη (γιατί πάντα θὰ ὑπάρχει )ἀλλὰ καὶ ἀρκετοὺς συνειδητοποιημένους (καὶ ἐσὺ ἔχεις συμβάλει σὲ αὐτὸ μὲ τὶς ἀναρτήσεις σου) σὲ μία ἐπίγεια τάξη μὲ νέους ἀξιακοὺς κώδικες ποὺ πολλοὺς κατὰ τὴν ἄποψή μου ἀπὸ τὴν ἀρθρογραφία σου ἔχω δεῖ ὅτι πρεσβεύεις.
    Λακεδαίμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή