Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

Ο χαραμοφάης


(Το λεξικό λέει: άνθρωπος τεμπέλης που δεν δουλεύει και τον τρέφουν άλλοι ή/και η αμοιβή του είναι δυσανάλογα μεγάλη με την απόδοσή του.
Για να το συνδέσω με το θέμα μου: Χαραμοφάης είναι αυτός που παίρνει λεφτά που δεν του ανήκουν από το ταμείο της χώρας, το οποίο γεμίζουν με το αίμα τους οι Έλληνες πολίτες.)

Ερωτώ: Υπάρχει κάποιος ΝΟΜΟΣ που ορίζει ότι έχουν δικαίωμα στη χαραμοφαγία μόνο ολίγοι;;; μία συγκεκριμένη μερίδα πολιτών;;; Αν δεν υπάρχει τέτοιος νόμος τότε - σημαίνει - ότι έχουμε το δικαίωμα ΟΛΟΙ!! Ή όλοι έχουμε το δικαίωμα να εφορμούμε - ξεκοκκαλίζοντας - στα ταμεία του κράτους, ή δεν το έχει κανείς!!

(Και ας ξεχωρίσουμε λίγο τα ερίφια.) Αυτός που αγωνίστηκε έχει λόγο μεγάλο να πει... Αν είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ να τσεπώνεις χρήματα που ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ, εις βάρος των πολλών και από το αίμα τους, τότε… ΝΑ ΕΚΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ!!! (Ο καθένας στις δικές του καταγγελίες να αναφερθεί. Αυτός που δεν έχει δικές του..... Ό,τι σπείρεις θερίζεις.. και.. Είναι και η απόδειξη ότι δεν υπάρχει αγώνας μάταιος.)

Τι πρέπει να κάνεις: Πρώτον και κυριότερο ΝΑ ΚΛΕΒΕΙΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ! Δεύτερον, φτιάξε τα χαρτιά σου έτσι ώστε να μπεις στη λίστα αυτών που παίρνουν μέρισμα και επίδομα αλληλεγγύης. (Η ΔΕΗ αυτή τη λίστα θα χρησιμοποιήσει για να κάνει εκπτώσεις. Όπου επιδεικνύεις ότι είσαι στην πρόνοια και ότι παίρνεις μέρισμα θα έχεις την προνομιακή μεταχείριση που ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ! Ήτοι: NOMIMA να μην πληρώνεις φίλε μου!!) και τρίτον, αν είσαι στην πρόνοια και στη λίστα του μερίσματος μπορείς να αιτηθείς και την απαλλαγή σου από τον ενφια και από κάθε φόρο - το αλληλεγγύης για σένα εφευρέθηκε/μπαστακώθηκε!! 
(Να προσθέσω και κάτι που μόλις μου ήρθε, πονηρό.... Έβγαλαν μία εγκύκλιο για τους άστεγους, ότι θα τους δίνουν λέει ένα ποσό για κάλυψη εξόδων ενοικίου. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτός που πάνε να του πάρουν το σπίτι!!!! Να του δίνουν ενοίκιο - αφού άστεγος θα γίνει αν του το πάρουν - για να πληρώνει τη δόση στην τράπεζα!!!)

Αυτό που θα προκύψει είναι: Αυτός που ΣΥΝΑΙΝΕΙ θα πληρώνει αυτόν που αγωνίστηκε. (Η απόλυτη απονομή δικαιοσύνης!!!)

Υ.Γ. Κάτι σχετικό - άσχετο: ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ!! είναι λεφτά που πηγαίνουν κατευθείαν στην τσέπη των ΑΡΧΙχαραμοφάηδων!! των προδοτών και των δυναστών! (οικολογικό μέτρο και πούτσες μπλε!)
Το θέμα με τις σακούλες έχει και μία ενδιαφέρουσα πλευρά... Δυο τρεις φορές που ψώνισα μετά την εφαρμογή του νόμου, είδα να διαμαρτύρονται οι αλλοδαποί!!! (Είναι οι μόνοι που διαμαρτύρονται, εμείς τα τρώμε όλα χάπατα.) Γιατί διαμαρτύρονται οι αλλοδαποί; Γιατί είναι Ο ΜΟΝΟΣ ΦΟΡΟΣ που εκπίπτει και σε αυτούς!!! Δεν πληρώνουν ΤΙΠΟΤΑ οι αλλοδαποί!! (Φαντάζεσαι να τους είχαν εξαιρέσει κι από τις σακούλες, σ' αυτούς να τις έδιναν δωρεάν!!! χαχαχαχα!)
Διαμαρτύρονται λοιπόν οι αλλοδαποί, δεν τους άρεσε το φορομπηχτικό. Κι έχω να πω... δόξα τω θεό!! Να μην τους αρέσουμε μάνα μου, για να μην μας προτιμάνε!!!!

Υ.Γ. 2 Κάτι φιλοσοφικό.. Φυσικά και δεν πρόκειται να ξανανευριάσω με αυτόν που συναινεί!! Γιατί να νευριάσω αφού για μένα πλέον θα δουλεύει!!!
Και για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους: Αυτοί που κάνουν ό,τι κάνει όλος ο κόσμος (το σαθρό δηλαδή) είναι πάντα άνετοι!! και είναι αυτοί που με θράσος βγάζουν τρελό αυτόν που εναντιώνεται στο σαθρό!!! Ο λόγος που τον βγάζουν τρελό είναι επειδή δεν είναι κι αυτός άνετος!! Αμ ο ηθικός μάνα μου κουράζεται, του βγαίνει η ψυχή!!! Ο χαραμοφάης είναι απολύτως λογικό να έχει στη μούρη του το χαμόγελο των πολιτικών*!!!!
Ηθικέ, καλέ μου άνθρωποι, κόψε τα ψυχοφάρμακα, γίνε αυτό που σου υποδείκνυαν όλη σου τη ζωή για σωστό, κουνώντας σου και το δάχτυλο, ποιοι;;; ΟΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ!!

Και για να σε προλάβω… Απάντηση στο ερώτημα: Κι αν γίνουμε όλοι ένα με τα σκατά ποιον και σε τι θα ωφελήσει; ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΚΑΤΩ φίλε μου!! θα τελειώσει το παιχνίδι!!!
Εις βάρος μας, στην καμπούρα μας, καταφέρνουν και διαιωνίζουν τη σαπίλα!!!!

* Βλέπω τους πολιτικούς όλη την ώρα να γελάνε.. Και μοιάζει κουφό, από την θέση που είναι (των τόσων ευθυνών), σε συνδυασμό και με την κατάσταση στη χώρα (πόσα τεράστια προβλήματα έχουν αναλάβει να επιλύσουν), ε είναι παν-κουφο να γελάνε και ειδικά με αυτόν τον πολύ συγκεκριμένο τρόπο – σαν να μην τρέχει κάστανο δηλαδή, σαν να ζουν στον παράδεισο, σαν ερωτευμένοι που δεν πατούν στη γη. Και ιδού η απάντηση: Όλοι οι ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ, ΑΤΟΜΙΣΤΕΣ, ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ, διακατέχονται από την ίδια άνεση!! (Και τούμπαλιν: όσοι δεν είναι άνετοι είναι ηθικοί.)

Υ.Γ.3 Ένας φίλος/συναγωνιστής μού έστειλε το εξής μήνυμα για τις γιορτές: Αυτά τα Χριστούγεννα ας ζεστάνουν οι παγωμένες καρδιές κι ας χαρίσουν σ' αυτούς που αγωνίζονται την ζωή που τους αξίζει..... Καταλαβαίνεις το μεγάλο κρίμα; Θα επαιτούμε όσοι αγωνιστήκαμε να μάς δώσουν τη ζωή που μας αξίζει; Ποιος θα μας τη δώσει;; Αυτοί με τις κρύες καρδιές που μας την στερούν;;; Μόνο σαν αστείο μπορώ να το δω!!
Θα την πάρεις μόνος σου φίλε μου τη ζωή που σου αξίζει (θέλει δεν θέλει -η ζωή), τραβώντας την από τα μαλλιά!! (Έτσι, μάλιστα, να πούμε Καλή Χρονιά!!)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου