Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Ενεργειακή πολιτική: Κλείσαμε τις πόρτες σε Ρωσία και Ιράν


Ο μόνος λόγος που δεν ανησυχώ είναι γιατί.. δεν μας αφορά! Είναι μάχη Αμερικής – Ρωσίας (και λοιπών διεκδικητών).
Σκέφτομαι πχ ότι αν γινόταν το αντίστοιχο με τους Ρώσους θα σήμαινε ότι κλείνουμε την πόρτα στην Αμερική.
Όταν υπάρχουν πολλοί που θέλουν την Ελλάδα, και η Ελλάδα είναι σε δεινή θέση, κάποιον θα ακολουθήσει. Αυτό σημαίνει ότι οι λοιποί θα δυσαρεστηθούν! Δεν θα γινόταν εκ των πραγμάτων να ακολουθήσει όλους τους διεκδικητές ταυτόχρονα! (Κάτι που το προσπαθούν οι δικοί μας μέχρι σήμερα -να τα έχουν με όλους καλά-, αλλά βλέπουμε ότι δεν γίνεται, κάτι πρέπει αναγκαστικά να οριστεί, οι συμφωνίες πρέπει να κλειστούν.)
Το θέμα είναι ότι η μάχη είναι δική τους, αυτών που την Ελλάδα θέλουν. Όχι της Ελλάδας.

Παραγγελία 2.4 δις, χωρίς αντισταθμιστικά οφέλη
Ακούω φίλε μου (μαζί με μένα κι όλος ο πλανήτης) για κάτι ποσά! που 1. για να μας τα ζητάνε, αλλά και 2. για να αποδεχόμαστε να τα δώσουμε, σημαίνει..
(ας μείνουμε για λίγο.. το συγκεκριμένο ποσό το ζητάνε από την Ελλάδα αυτοί που ελέγχουν το χρέος μας και μας επιτηρούν, και ταυτόχρονα, οι άλλοι ελέγχοντες του χρέους μας και επιτηρητές μας (βλ. γερμανία) ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ να το δώσουμε..)
…σημαίνει ότι αυτό το ποσό ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ!
Τι σόι πτωχευμένη χώρα είμαστε;

Άρα το ζήτημα δεν είναι ότι είμαστε πτωχοί, το ζήτημα είναι ποιος από τους μνηστήρες θα καταφέρει να νικήσει τους άλλους, για να είναι αυτός που θα μας ληστέψει!

Το καλό της υπόθεσης είναι ότι μαζί με μένα τα μαθαίνει και όλος ο πλανήτης!
(Θα τους γυρίσουν μπούμερανγκ όλες οι κουραδοπράξεις τους, γιατί.. ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ! Δεν έχουν πια τον έλεγχο -κι όσο πάει τόσο θα χάνεται. Αυτό -για να μαθαίνουμε και κατιτίς- είναι το αποτέλεσμα της… ΑΠΛΗΣΤΙΑΣ!)

Η τουρκία βγαίνει κερδισμένη
Η τουρκία ΜΟΙΑΖΕΙ να είναι ανεξάρτητη. Διαλέγει εκείνη με ποιον θα πάει, όχι σαν εμάς που παρακαλάμε! Μάλιστα…
Η τουρκία είναι «ανεξάρτητη» γιατί κάποιος τής έδωσε την άνεση! Αυτοί οι οποίοι της έδωσαν την άνεση είναι αυτοί που εμείς παρακαλάμε.. Σωστά;
Αν ΔΕΝ είχε η τουρκία τη δύναμη που οι ΑΛΛΟΙ της δίνουν, θα είχε δύναμη; (Ας μην ξεχνάμε ότι ΗΔΗ την έχουν πάρει πίσω, τη δύναμη που μέχρι χθες στην τουρκία έδιναν. Και είναι ο λόγος που η τουρκία κάνει τον μάγκα. Πνέει τα λοίσθια!)
Πάμε σε εμάς τώρα.. Ο λόγος που παρακαλάμε είναι γιατί ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΟΥΜΕ!
Την έχουμε όμως ε; ΔΕΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΣΑΜΠΑ, ΑΕΡΑ, ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ.

Τι θα συμβεί όταν: 1. οι μνηστήρες φαγωθούν μεταξύ τους και δεν μείνει κανείς όρθιος; 2. η τουρκία χάσει εντελώς τη δύναμη που ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ της παρείχαν μέχρι σήμερα; 3. Βγει στο φως, αναδειχθεί, η δύναμη της Ελλάδας;

(Ήρθε η ώρα.. Από δω και πέρα το σενάριο θα εκτυλίσσεται αντίστροφα. Το μπούμερανγκ επιστρέφει στον κάτοχο, σ' αυτόν που το πέταξε. Όλα τα μπούμερανγκ, σε όλους τους κατόχους.) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου