Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Υποχρεώσεις και δικαιώματα πολίτη σε περίοδο κρίσης ή πολέμου


Οι προδότες χρησιμοποιούν την κρίση για να μας τα κάνουν όλα αυτά. Μπορούν να καταστρατηγούν νόμους τους Συντάγματος, επειδή υπάρχει ένα «παραθυράκι» που τους το «επιτρέπει»: σε περίοδο κρίσης ή πολέμου μπορεί η πολιτεία να μην κάνει αυτά που ορίζει το Σύνταγμα.
ΝΑΙ… αλλά…. ΚΑΙ για τον πολίτη δεν πρέπει να υπάρχουν αντίστοιχα ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ;;;;;

Η πολιτεία ΔΕΝ μπορεί να προσφέρει τα υποχρεωτικά από το Σύνταγμα στους πολίτες, σύμφωνοι, ΔΥΟ όμως είναι τα μέρη, ο πολίτης σε περίοδο κρίσης δεν έχει εξίσου το δικαίωμα να ΜΗΝ δίνει στην πολιτεία αυτά, που σε κανονικές συνθήκες, είναι υποχρεωμένος να δίνει;;;;;; Ποια είναι τα προς όφελος του πολίτη;; Όχι δύο μέτρα και δύο σταθμά!!! Όχι αυτοί να μας γαμούν σαν να έχουμε κρίση/πόλεμο και εμείς να αποδίδουμε σαν να ζούμε σε περίοδο ειρήνης!!!

Είμαι σίγουρη ότι υπάρχει κάτι στο Σύνταγμα στο οποίο μπορούμε να κάνουμε νόμιμη την άρνηση πληρωμής! Ακριβώς όσο νόμιμα καταπατούν ΑΥΤΟΙ τους νόμους τους Συντάγματος! Όποιος έχει γνώση ας με διαφωτίσει.

Το ζητούμενο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ να βρω τρόπο να μην χρειάζομαι την πολιτεία, διότι αυτό θα δημιουργήσει ΣΕ ΜΕΝΑ, τον πολίτη, κούραση. Το ζητούμενο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ να βρω τρόπο να κλέβω την πολιτεία, διότι αυτό θα μου δημιουργήσει ΣΕ ΜΕΝΑ, τον πολίτη, άγχος. Το ζητούμενο είναι να ΥΠΟΧΡΕΩΣΩ την πολιτεία να μου παρέχει ΔΩΡΕΑΝ ρεύμα και νερό, και να με απαλλάξει από φόρους. (Μία λύση είναι να μπω φυλακή!!! είμαι σίγουρη όμως ότι υπάρχει και άλλη, που καθόλου δεν «τιμωρεί» τον πολίτη!!!! απλά δεν την έχω ακόμα βρει!! Οσονούπω!!)

Ο πολίτης ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ!!! Όχι επειδή ΔΕΝ είναι αυτός που φταίει!!! Αλλά επειδή ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ!!!! Είναι κλέφτες, είναι μιζαδόροι, είναι παράνομοι και συνεχίζουν σαν μην έχουν διαπράξει κανένα έγκλημα!!!! ΑΥΤΟΙ πρέπει να κριθούν, αυτοί πρέπει να πληρώσουν, αυτοί να τιμωρηθούν ΠΡΩΤΑ για ό,τι έχουν κάνει, και μετά ο πολίτης!!!! Και να τιμωρηθούμε, ένθεν κι ένθεν, ΟΣΟ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ!!! Να δούμε τι έκλεψε ο πολίτης και τι ο προδότης!!!


(τη φωτό την βρήκα εδώ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου