Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Καταγγελία στη ΔΕΗ


ΠΡΟΣ: ΔΕΗ
ΥΠΟΨΗΝ: Δ/νση Πωλήσεων/Τομέας Ηλεκτρονικής & Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης
ΚΟΙΝ.: ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ
ΑΦΟΡΑ: Ηλεκτρονική απάντηση στον πελάτης σας Κ............., ημερομηνίας 11/01/2017
Αρ. παροχής: 

Να μου αποσταλεί ο αριθμός πρωτοκόλλου καταχώρησης της καταγγελίας μου στο mail


Πειραιάς 12/01/2017

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Βάσει της ηλεκτρονικής απάντησης της ΔΕΗ στην ένσταση Κ.............., ημερομηνίας 04/01/2017, για την οποία ΔΕΝ αποστείλατε αριθμό πρωτοκόλλου, η υπογράφουσα της αυτής καταγγελίας, Στεφανία Λυγερού του Ιωάννη, η οποία είναι κόρη της Κ.............., έχω να δηλώσω τα εξής:

Όπως συστήσατε επιβεβαίωσα την ορθότητα των ενδείξεων, όντως ο μετρητής έδειξε ότι καταμετρήσατε σωστά. Παρατήρησα όμως και κάτι άλλο: μετά τη δική σας καταμέτρηση (η οποία έγινε το πολύ πριν 20 ημέρες) και μέχρι σήμερα, έχει γράψει ο μετρητής περί τις 300 κιλοβατώρες!!!! Για 20 ημέρες έγραψε τόσο!! Από τις 20 δε αυτές ημέρες, το μεγαλύτερο διάστημα δεν έμενε κανείς στο σπίτι, λόγω εορτών, να σημειωθεί επίσης ότι για θέρμανση δεν χρησιμοποιείται ρεύμα, αλλά πετρέλαιο, και ερωτώ: Το θέμα είναι αν μετράτε σωστά τις ενδείξεις;; Ή αν σκοπό έχετε την εξόντωσή μας;;;;;;

Μ’ αυτές τις ενδείξεις και μ’ αυτές τις χρεώσεις ποιος πολίτης μπορεί να πληρώνει ρεύμα;;;; Το οποίο ρεύμα δε, όπως και το νερό, είναι ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ ΚΥΡΙΟΙ!!! Δεν είναι πολυτέλεια, για να μπορούν να τα απολαμβάνουν μόνο λίγοι!!!

ΕΠΕΙΔΗ
Με τις ενδείξεις και τις χρεώσεις σας αναγκάζετε τον πολίτη, ΣΗΜΕΡΑ, που βιώνει αυτόν τον ορυμαγδό, είτε να ΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ, είτε να κάνει ΡΕΥΜΑΤΟΚΛΟΠΗ, είτε να αυτοκτονήσει!!!! Άλλη επιλογή δεν έχει κανένας μας!!!!

ΛΟΓΩ ΑΥΤΟΥ
Καταγγέλλω, όχι τη ΔΕΗ γενικά και αόριστα, αλλά ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ, ΩΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ!!!!!
Δεν κατηγορείστε για ηθική αυτουργία κύριοι, αλλά για κανονική δολοφονία!!! Δολοφονείτε εσείς με τα ίδια σας τα χέρια τους Έλληνες πολίτες. ΕΣΕΙΣ δολοφονείτε όσους καίγονται στα μαγκάλια, ΕΣΕΙΣ δολοφονείτε όσους πεθαίνουν από ασθένειες λόγω των άθλιων συνθηκών διαβίωσης, επειδή ζουν χωρίς ρεύμα, ΕΣΕΙΣ δολοφονείτε αυτούς που αυτοκτονούν, επειδή δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους!!! ΕΣΕΙΣ τους δολοφονείτε!! στα δικά σας χέρια βρίσκεται το αίμα τους!!!!

2. Στην γερμανία παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ ρεύμα και νερό στους άνεργους και άπορους πολίτες. Αυτά κάνουν οι γερμανοί στη δική τους χώρα. Στη δική μας, που μας κουνάν το δάχτυλο και μας διατάζουν, που επιβάλλουν αυτά τα καταστροφικά για τη χώρα μέτρα, το κάνουν για να μας συνετίσουν;;; Για να συνετίσουν τον Ελληνικό λαό; Ή για να μας εξολοθρεύσουν;;;;;; Μας ρουφούν το αίμα για να πάει καλά η χώρα, Ή για να μας πεθάνουν όλους;;;; 
Οι κυβερνήσεις που συναινούν, που υπογράφουν τις εντολές του εχθρού, τι άλλο είναι από προδότες;;; 
ΕΣΕΙΣ λοιπόν, ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΥ, που υπακούτε τους παράνομους νόμους που επιβάλουν οι εχθροί και υπογράφουν οι προδότες τι είσαστε;;;;;

ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΥΡΙΟΙ!!!

ΕΠΕΙΔΗ
Η μητέρα μου είναι 70 χρονών και δεν μπορεί να αγωνιστεί, σας δηλώνω ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΕΓΩ!!! ΑΝΤΙ ΑΥΤΗΣ!!!

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ
Δικαιοσύνη δεν υπάρχει για να παρέμβει, όλες τις καταγγελίες των πολιτών οι δικαστικοί τις πετούν στον κάλαθο των αχρήστων, καθότι ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, που σημαίνει ότι ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, σας ενημερώνω ότι:

Θα πάρω τον νόμο στα χέρια μου κύριοι, ή εμείς θα ζήσουμε (ο λαός), ή εσείς!!!! (εσείς = προδότες, τσιράκια, δοτοί, συνένοχοι). Θα έρθω στο τσαρδάκι σας και θα σας το κάψω!!! Βόμβες στα γραφειάκια σας θα πέσουν κύριοι. Και θα φροντίσω να είναι ώρα εργασίας για να φύγουν και κάμποσοι από εσάς!!

ΟΠΟΤΕ (δεν ξέρω πότε θα το επιχειρήσω) πέσουν γκαζάκια στο κατάστημα της ΔΕΗ που ανήκω (αυτό που βρίσκεται στην Αγ. Ελευθερίου), ΣΕ ΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΧΡΕΩΣΕΤΕ!!! ΕΓΩ θα ευθύνομαι, να έρθετε να με συλλάβετε κύριοι!!!!

Κι ένα τελευταίο. Όταν κάποιος από εσάς έχει το θράσος να απαντά στους πολίτες, και δη με σκοπό να δικαιώσει τους δυνάστες και τους προδότες, ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ!!!! Ποιος είσαι κύριε/κυρία μου αυτός που μίλησε και ελάλησε κρυμμένος πίσω από την υπογραφή: Δ/νση Πωλήσεων/Τομέας Ηλεκτρονικής & Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης;;;; Αν έχετε δίκιο γι’ αυτά που λέτε κι αυτά που κάνετε κύριοι, αν είστε νόμιμοι, γιατί δεν βάζετε το όνομά σας από κάτω!!!!! Αφού όλα σωστά τα κάνετε, τους νόμους με το μέρος σας έχετε, την απόλυτη δύναμη, εξουσία, υπεροχή έχετε, γιατί φοβάστε, γιατί κρύβεστε;;;;;
Το ονοματάκι σας την άλλη φορά κύριοι, να μάθουμε και πού μένετε, να ζητάτε κι εσείς φύλαξη μετά σαν τους συμβολαιογράφους!!!!!

ΤΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΙ!!! ή θα έρθετε στην μεριά του λαού, Ή……. ΓΚΑΖΑΚΙΑ!!!!!


Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΣΑ
ΛΥΓΕΡΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
Διευθ.: 
Τηλ.: 
Α.Τ.: 

Α.Φ.Μ.: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου