Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Εγώ πάντως στις επερχόμενες εκλογές κωνσταντοπούλου θα ψηφίσω!


Για να πεθάνουν οι ελπίδες ρε αδελφέ!!

Το εύλογο βρε φίλε μου δεν είναι αυτό; Να δώσεις δηλαδή την εξουσία, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΡΙΘΟΥΝ, ΟΛΟΙ όσοι τσαμπουνάνε μεγαλοστομίες;
Ο λόγος που προσπαθείς να το αποτρέψεις είναι γιατί ΦΟΒΑΣΑΙ ότι τα ίδια με τους άλλους θα κάνουν, κι άρα θα συνεχιστεί η τυραννία σου, κι άρα πάλι θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο, και πάλι θα βρίζεις εαυτό και αλλήλους, πάλι θα απαξιώνεις εαυτόν και αλλήλους.
Μα το πρόβλημα ΟΛΟ είναι το ότι ΦΟΒΑΣΑΙ!!!!

Όταν φοβάσαι είσαι υπό!! Δεν σε κάνουν μυρμήγκι (ανύπαρκτο) αυτοί, ΕΣΥ βλέπεις τον εαυτό σου μυρμήγκι!!!

ΟΠΟΙΟΣ και να βγει από δω και πέρα, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ!!!! ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ και για να κλάσουν ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΑΝΕ!!!! Κι έτσι την ΚΑΝΟΝΙΚΗ Δημοκρατία θα φέρουμε!!!!

Η δύναμή σου το λοιπόν, την οποία καθόλου δεν γνωρίζεις, είναι το ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!!!

Που αυτό ΗΔΗ γίνεται, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ!!!! Αυτή είναι η δύναμη του λαού!!! Αυτή η ΑΠΟΛΥΤΗ δύναμή σου!!!!

ΒΟΥΡ λοιπόν, ψήφισε ΟΠΟΙΟΝ την εξουσία ΠΟΤΕ δεν έχει πάρει, που σημαίνει ότι δεν έχει κριθεί, και που λόγω αυτού συνεχίζει να τσαμπουνά τις μεγαλοστομίες του, ΚΑΙ εκ του ασφαλούς, από τον καναπέ του!!!!

Που αυτό σημαίνει ότι η καλύτερη, μακράν, επιλογή είναι να βγει το ΚΚΕ!!!!!!!!! Αυτό θα ήταν το σούρερ γουάου, το καλύτερο των καλυτέρων ενδεχόμενο!!! Να βγει ΠΑΜΨΗΦΕΙ και να κληθεί να κυβερνήσει το κκε!!!!!!!!! ρε φίλε!!! Να το δω αυτό κι ας πεθάνω αμέσως μετά!!!!!!!!


(τη φωτό την βρήκα εδώ)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου