Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Οι αναταράξεις θα προκαλέσουν εμφύλιο


Το ξεχνάμε αυτό, δεν πρόκειται να συμβεί. Γιατί;

Θεωρητικά: Το έχουμε πάθει. Και δη είναι πάθημα ολοκληρωμένο, δεν έχουμε καμία απορία, έχει κλείσει, το έχουμε προσπεράσει, έχουμε πάει παρακάτω.

Πρακτικά: Στις ειδήσεις έβλεπα για την απεργία των λιμενεργατών, που αντιδρούσαν οι αγρότες. Κι ενώ ήταν τόσο καλά μεθοδευμένο, και όχι μόνο, αλλά συντελείται και στις πιο βολικές συνθήκες, που τίθεται θέμα διαβίωσης, μη σου πω ύπαρξης, για τους αγρότες. Παρόλα αυτά, ενώ σφόδρα προκαλείται και σε γόνιμο έδαφος, οι αγρότες ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ!

Ένας εκπρόσωπος των αγροτών είπε: οι απεργοί δίκιο έχουν, και πολύ καλά κάνουν, Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ που δεν ναυλώνει καράβι, που από τον νόμο ορίζεται σε έκτακτες περιπτώσεις!!!!!! Πού είμαστε ρε φίλε;;; Στο Θεό!!

Κι ενώ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ (φυσικά) έδειχναν ότι έπεφτε ξύλο, με μια πιο προσεκτική ματιά θα έβλεπες ότι δεν τσακώνονταν αγρότες με απεργούς. Είχαν πάει έξω από το δημαρχείο και πλακώνονταν! Με αυτούς τα είχαν! Με τους εκπρόσωπους της πολιτείας!!

Ε όχι ρε φίλε και να μην καμαρώνεις γι’ αυτόν τον λαό!!!

(Για όποιον συνεχίζει να θεωρεί τον λαό άβουλο, ότι κοιτά μόνο την πάρτη του κι ότι λάθος αποφασίζει, θα φτιάξω νέο κείμενο. Για να το ξεχωρίσω. Γιατί πολύ το θέμα μού αρέσει.)


Τη φωτό την βρήκα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου