Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Όταν την υπεροχή στη δίνει το ΤΙΠΟΤΑ!



Έλεγα σ’ έναν φίλο ότι αυτός που μέχρι χθες νοούνταν άξιος κι ανέβαινε σε θρόνο, σε πολύ λίγο θα είναι ο άχρηστος, και ο άχρηστος (που μέχρι σήμερα φαινόταν άχρηστος) θα είναι ο άξιος. Για πολλούς λόγους θα συμβεί αυτό, θα αναφέρω μόνο έναν (τον αγαπημένο μου).

Ο τούρκος έδωσε 250 εκατομμύρια για να στείλει ολάκερο πύραυλο πάνω από τα κεφάλια μας, για σκοπούς αντικατασκοπίας. Και βλέπω στις ειδήσεις ότι εμείς εκπαιδεύουμε γεράκια!! για να ρίχνουν κάτω τα drones!!! (τηλεκατευθυνόμενα ελικοπτεράκια). Αυτό για εμάς είναι μέτρο αντικατασκοπίας!! με αυτό αντιπαρερχόμαστε τον εχθρό!! Και πέθανα στο γέλιο όταν το άκουσα..

Πώς νικάει όμως μάνα μου αυτός ο λαός πάντα, τον ΚΑΘΕ εχθρό; που σημειωτέον ΠΑΝΤΑ ο εχθρός υπερέχει, και σε στρατιές (πολυάριθμος), και σε όπλα, και σε μέσα. Τι χρησιμοποιούμε εμείς για να νικήσουμε κάθε φορά τον πανίσχυρο εχθρό;;; ΤΑ ΚΑΤΣΑΒΡΑΧΑ!!!

Το μόνο μας όπλο, η μόνη μας υπεροχή, είναι τα κατσάβραχα αδελφέ, με τα κατσάβραχα τους νικάμε πάντα!!! Τσάμπα το όπλο το δικό μας, απλόχερα η φύση μάς το προσφέρει!! (Ελλάδα θεά!!!)

Και έρχεται εδώ το ζητούμενο… Γιατί θα έχει αξία από δω και μπρος αυτός που δεν έχει τίποτα; Γιατί φίλε μου το να κάνεις τον μάγκα όταν τα έχεις όλα, είναι κάτι πολύ εύκολο ε; ε;;; ε;;;; Που αυτό σημαίνει ότι δεν ευθύνεται ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ!!! Οποιοσδήποτε αν έχει τα πάντα, μάγκας θα είναι!!!! 
Αυτός που χωρίς τίποτα τη λύση του βρίσκει, αυτός είναι μάγκας. (Και πάντα αυτός ήταν, απλά τώρα θα είναι, αλλά ΚΑΙ θα φαίνεται!)

Τι θα ήταν ο τούρκος χωρίς τα εκατομμύρια;;; Μα και ο γερμαναράς δες πού εξ αρχής στόχευσε, να μας κάνει αδύναμους. Πώς αλλιώς θα νικούσε;;;
ΣΤΑ ΙΣΑ έχει έρθει ποτέ εχθρός να μας επιτεθεί;;;; Στα ίσα, ένας προς έναν;;; Ποιος θα τολμούσε να μας παλέψει ένας προς έναν;;; Εδώ χάνουν όταν την πέφτουν πενήντα σ’ έναν!!!
Κι ο λόγος που στην χώρα αυτή την λατρεμένη ΠΑΝΤΑ ο ένας θα νικάει τους πενήντα είναι γιατί παλεύει με ψυχή!!!



(τη φωτό την βρήκα εδώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου