Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Για όποιον θεωρεί το λαό άβουλο


Είναι μια ομάδα που έκανε μια αγωνιστική κίνηση, και που στη συνέχεια έγινε κίνημα (υπαρκτό, κι ό,τι γράφω έχει συμβεί, δεν είναι φανταστικό σενάριο), και που τώρα θέλουν να ιδρύσουν κόμμα για να μπουν στα πράγματα και να τα φτιάξουν (τα πράγματα).

Άκου να δεις πώς ο εκπρόσωπος του κινήματος (αυτός που μιλούσε) το σκέφτεται:
Κυβέρνηση που θα αλλάξει την κατάσταση θα είναι μόνο αυτή που θα έχει μαζί της τον στρατό! Για τουλάχιστον ΤΡΙΑ χρόνια θα ΜΠΑΣΤΑΚΩΝΕΤΑΙ το σωστό, χωρίς κανείς να ερωτάται, και μέχρι η κατάσταση να στρώσει, να μπει το νερό της στο αυλάκι.

Δες τώρα κάτι άλλο.. ΟΛΟΙ οι κινηματίες ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΛΑΟ! Για την ακρίβεια τον γλύφουν! Γιατί ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ! Για την ακρίβεια, χωρίς κόσμο δεν έχουν ύπαρξη.

Τον παρακαλάνε λοιπόν για να τους στηρίξει, ΑΛΛΑ…… τις αποφάσεις, η ηγεσία (αυτοβούλως και έχοντας χεσμένους αυτούς που τους δίνουν τη δύναμη, αυτούς που ευθύνονται για το ότι υπάρχουν) τις παίρνει!

Κάτι άλλο.. Λένε ότι ο σοφός άνθρωπος δεν θέλει να ηγεμονεύει! Να αποφασίζει δηλαδή εκείνος και οι λοιποί να πράττουν τις αποφάσεις του. ΜΟΝΟ οι λιγότεροι, οι το αντίθετο του σοφού, αυτό το θέλουν.

Κι ένα τελευταίο: ΟΛΟΙ οι αρχηγοί/ηγεμονίσκοι/κινηματίες/αριστότεροι θεωρούν το λαό ανίκανο να αποφασίζει. (Που αυτό συνεπάγεται ότι: ) όποιος θεωρεί τους άλλους ανίκανους, ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΙΚΑΝΟ!! (Οι πολλοί είναι χαζοί, εγώ είμαι ο έξυπνος.)

Αν τα βάλεις (όλα αυτά μαζί) κάτω θα διαφανεί ποιος είναι ο χαζός και ποιος ο έξυπνος.

Υ.Γ. Δεν αναφέρω για ποιο κίνημα πρόκειται γιατί δεν χρειάζεται να τους ξεμπροστιάσω. Το κάνουν μια χαρά οι ίδιοι από μόνοι τους. Όλο και φεύγει ο κόσμος, αποσύρει τη στήριξή του. Γιατί; Γιατί ο λαός φίλε μου είναι στο θεό!!! Αντιλαμβάνεται ΚΑΙ ΔΗ στο άμεσο όλα αυτά που για να τα καταλάβεις εσύ ο εξυπνότερος θα χρειαστείς αιώνα!!!



(τη φωτό την βρήκα εδώ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου