Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Χρονιά δικαιοσύνης το 2017


Στο γενικό του: Το λαμόγιο θα είναι δακτυλοδεικτούμενος. Στο ειδικό του: Ο καθένας μας θα γίνει δίκαιος.

Αρχίζοντας με το γενικό
Το θέμα με την ρόδα στο Σύνταγμα. Τι συνέβη; Μίζα! Ποια η πρωτοτυπία θα μου πεις, πρωτοτυπία είναι ότι βγήκε στη φόρα! Παρενέβη εισαγγελέας, παραιτήθηκε ο υπογράφον την σύμβαση, εξαφανισμένος ο "προϊστάμενος".

Πού βρήκαν τα λεφτά οι πολιτικοί;
Δεν υπάρχει πολιτικό πρόσωπο, ηγεσία, επιφανής πολίτης, που δεν έχει ένα καλαμάκι να ρουφά από κάπου χρήματα! Με το καλημέρα σας του το δίνουν το καλαμάκι, πριν ακόμα μπει στα πράγματα, πριν τον βγάλουν από την αφάνεια. Για την ακρίβεια αυτός είναι ο λόγος που τον βγάζουν! Αν κάποιος δεν πάρει το καλαμάκι που του προσφέρουν τον αφήνουν στην αφάνεια, να χαθεί.
ΟΛΟΙ λοιπόν οι πολιτικοί, ΟΛΟΙ οι κατέχοντες εξουσία, ΟΛΟΙ όσους το σύστημα στηρίζει και προβάλει, ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
Γνωστόν τοις πάσι θα μου πεις, ναι αλλά το 2017 θα βγουν οι λαμογιές τους στη φόρα. Θα βγει δηλαδή ποιος ρουφάει κι από πού. Με στοιχεία, όχι θεωρίες, μισόλογα και υπαινιγμούς.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα συνεχίσουν να υπάρχουν! Η βρωμιά καλά θα κρατεί. Με μόνη διαφορά ότι θα κρίνονται! Το δίκαιο της υπόθεσης είναι ότι δεν θα θεωρείται μάγκας αυτός που μιζώνεται και κονομάει, εις βάρος των πολλών! θα είναι κατακριτέος! Το λαμόγιο δεν θα βρίσκει τόπο να σταθεί.

Στο ειδικό
Θα γκρεμιστούν του καθενός μας τα δεδομένα, που πάνω σ’ αυτά στήριξε όλη του την ύπαρξη. Και θα μου πεις γιατί να είναι κάτι τέτοιοι θετικό. Θα σου πω γιατί μετά θα βλέπει και όλα όσα δεν βλέπει επειδή είναι κατασταλαγμένος. Και θα μου πεις γιατί να πρέπει να γκρεμιστεί, και όχι να προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα πορίσματα ΚΑΙ όσα υπολείπονται. Θα σου πω γιατί τα κατασταλλαγμένα μας δεν αφήνουν χώρο!

Το 2017 λοιπόν, εμείς όλο και πιο καθαρά θα βλέπουμε, το σαθρό όλο και θα βγαίνει στον αφρό, και όσο αυτά τα δυο απλώνουν τόσο το δίκαιο θα εδραιώνεται.



(τη φωτό την βρήκα εδώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου