Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Ό,τι συμβαίνει σήμερα είναι βοήθημα (ανοίγει το οπτικό)



Ο ομπάμα είναι ένας άνθρωπος με απόλυτη δύναμη και απόλυτη εξουσία, κρατάει στα χέρια του ολόκληρο τον πλανήτη, κι όμως… ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
ΦΟΒΑΤΑΙ ο ομπάμα!
Θα σου πω ότι ακόμα και η κυρά-Τασία (είπα να απαλλάξω τις Κατίνες), η γειτόνισσά σου, που έφαγε όλους τους φόβους στην μάπα, τους πάλεψε, και πλέον τίποτα δεν φοβάται, είναι ισχυρότερη από τον εξουσιαστή του πλανήτη!
Αυτός που δεν φοβάται ΤΙΠΟΤΑ είναι ο ισχυρός.

Κάτι άλλο.. Δες ότι ο ομπάμα, στην προσπάθειά του να γλιτώσει/απαλλαχτεί από τον φόβο του, κάνει τα πάντα (έχει τη δύναμη, την εξουσία και τα λεφτά να κάνει τα πάντα) για να διασφαλίσει ότι δεν θα πάθει αυτό που φοβάται. Άπειρος κόσμος εργάζεται για την ασφάλειά του, μετακινείτε με αδιαπέραστο όχημα, φυλάσσεται από αέρος, στεριά και θάλασσα, κι όμως, παρόλα αυτά…… ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ!!!
Αυτό σημαίνει ότι: Ο φόβος σου δεν θα φύγει αν (επειδή θα) διασφαλίσεις ότι δεν θα πάθεις αυτό που φοβάσαι. Όσο και να διασφαλιστείς, ο φόβος για το ενδεχόμενο (ότι μπορεί να το πάθεις), δεν θα φύγει. Δεν φεύγει ΠΟΤΕ, ακόμα κι αν είσαι πλανητάρχης και χρησιμοποιήσεις ό,τι μέσο υπάρχει για να το διασφαλίσεις!

Ο φόβος δεν πατάσσεται αν στρώσεις τις συνθήκες. Για την ακρίβεια ο φόβος είναι παντελώς άσχετος με τις συνθήκες. Η πάταξη του φόβου είναι εσωτερική δουλειά και φεύγει ΜΟΝΟΝ άμα την κάνεις.

Ο φόβος νικιέται ΟΧΙ αν βεβαιωθείς ότι δεν θα πάθεις αυτό που φοβάσαι, ΑΛΛΑ…. όταν δεν σε νοιάζει αν το πάθεις!!!

Δουλειά, δουλειά, εσωτερική. Η μεγαλύτερη των μαχών.

(Άλλος τρόπος δεν υπάρχει.)


 Τη φωτό την βρήκα εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου