Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Έσπευσαν οι αχρηστότεροι




Να σημειωθεί ότι μέχρι και πριν κάποιο χρονικό διάστημα θεωρούσαν ότι μπορούν (ότι έχουν το δικαίωμα) να σε γράφουν στ’ αρχίδια τους. Να μην απαντούν στους πολίτες, να πετάνε τις ενστάσεις/διαφωνίες τους στον κάλαθο των αχρήστων. 
Γιατί τότε θεωρούσαν ότι είχαν αυτό το δικαίωμα; ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΕΤΑΖΕ!
Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά (που ο ορυμαγδός έφερε). ΣΗΜΕΡΑ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ! Τους κρίνει, τους καταγγέλλει, τους ελέγχει! Γι’ αυτό σπεύδουν! 
Να δεις πώς θα διαφανεί ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ! ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ! 

Στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ φίλε μου, θες δεν θες, συμφωνείς ή διαφωνείς, σε βολεύει δεν σε βολεύει, σ’ αρέσει δεν σ’ αρέσει, ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ!


---------- Προωθημένο μήνυμα ----------
Από: protokollo-ypourgou <protokollo-ypourgou@yme.gov.gr>
Ημερομηνία: 7 Νοεμβρίου 2016 - 9:18 π.μ.
Θέμα: Re: REF: Απάντηση σε καταγγελία για είσπραξη διοδίων τελών
Προς: Stefania Ligerou


Κα Λυγερού, σας ενημερώνω ότι η Δήλωσή σας καταχωρήθηκε και έλαβε τον αριθμό πρωτοκόλλου 12311/7-11-2016.

Σας ευχαριστώ εκ του πρωτοκόλλου του Υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων.



Μην μου στείλετε άλλη απάντηση (η πρώτη σας, εμένα προσωπικά, μου είναι αρκετή για να απέχω της πληρωμής των παράνομων διοδίων σας), αντί για απάντηση να μου στείλετε ημερομηνία δικασίμου. Να ΟΡΙΣΕΤΕ ΔΙΚΑΣΙΜΟ κύριοι, και/για να δικαστείτε, ενώπιον του Ελληνικού λαού.
Στο λαό λογοδοτείτε, σ’ αυτόν οφείλετε απάντηση, αυτός θα κρίνει ΚΑΙ το δικαστήριο που θα στήσετε, αλλά και το αποτέλεσμα που θα βγάλετε.

Και να σπεύσετε να δικαστείτε μόνοι σας (στον χώρο σας, στη ζέστη σας, με τα νεράκια σας, το κέτερινγκ, τα διαλείμματά σας, στα δικά σας δικαστήρια όπου μπορείτε να πείτε «δεν πάω στην εξεταστική» ή «δεν απαντώ» ή «δεν φέρνω αποδείξεις», ή να παραποιείτε τις αποδείξεις, εκεί όπου μπορείτε να κάνετε ό,τι εσείς θέλετε, και που στο τέλος μπορείτε να αθωώσετε τους εαυτούς σας, ή να επιλέξετε τον τελευταίο της βαθμίδας για να την πληρώσει -έναντι φυσικά αδρής αποζημιώσεως).
Γιατί αν δεν σπεύσετε να δικάσετε εαυτούς και σας προφτάσει ο λαός, θα τύχετε άλλης αντιμετώπισης, αλλά και άλλου αποτελέσματος (για προδοσία η ποινή είναι θάνατος).
Και είστε οι μόνοι που καλά γνωρίζετε πόσο κοντά είναι να δικαστείτε από τον λαό, γιατί είστε οι μόνοι που βλέπετε, συνολικά και σε όλο της το μέγεθος, την αντίστασή του. Καιρός γαρ (πολύ) εγγύς, σπεύσατε!

Σε αναμονή της ημερομηνίας δικάσιμου, όπου θα δικάζετε εαυτούς για τις παράνομες συμβάσεις που έχετε υπογράψει με τις ανάδοχες κατασκευάστριες εταιρείες οδικού δικτύου, ενώπιον του Ελληνικού λαού.

Στεφανία Λυγερού του Ιωάννη


(την φωτό την βρήκα εδώ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου