Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Για την κατάληψη στον Βοτανικό




Έμαθα ότι συλλάβανε τους καταληψίες και δικάστηκαν σήμερα με την διαδικασία του αυτοφώρου (δεν ξέρω το αποτέλεσμα).

Πρωτ’ άκουσα για την κατάληψη στην εκπομπή της μπουσδούκου. Οι καταληψίες δήλωσαν στον δημοσιογράφο που έκανε το επιτόπιο ρεπορτάζ ότι ο χώρος ανήκει στον στρατό, η περιουσία του στρατού είναι περιουσία του λαού, (άρα) δεν κάνουμε κάτι παράνομο, έχουμε καταλάβει χώρο που μας ανήκει.

Την ίδια εκείνη ημέρα άκουσα ότι ο υπουργός που χειρίζεται το θέμα, ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, κατά την οποία έκανε τα ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ! Η ανακοίνωση έλεγε ότι ο χώρος ανήκει στο δημόσιο και…. κάτι πρέπει να γίνει!!!! με τους καταληψίες!!!

Ο δημοσιογράφος δε που σχολίαζε, είπε «αυτό πια λέγεται κατάργηση του κράτους»!! το συνέδεσε και με τους συμβολαιογράφους και τις κατασχέσεις, τους «μάλωνε» κι αυτούς, λέγοντας στον πρόεδρό τους (που ήταν στο παράθυρο) «υπάρχει κράτος κύριοι!!! που φτιάχνει νόμους!! εσείς τι ρόλο παίζετε!!! γιατί κρατάτε αυτή τη στάση!! με ποιο δικαίωμα απέχετε;;» (Ο πρόεδρος των συμβολαιογράφων απάντησε «υπάρχει κράτος αλλά η δική μας ζωή κάθε βδομάδα παίζεται!!! Ας φτιάξουν σωστά τον νόμο, ώστε να μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας χωρίς να ρισκάρουμε, και εμείς θα την κάνουμε»!! Δεν έχει σχέση με το θέμα, το έγραψα γιατί όταν πρωτο-ανακοίνωσαν ότι θα απέχουν, είπαν ότι το κάνουν γιατί συμμερίζονται τον πόνο του λαού!!! κι ότι είναι με το μέρος μας!!! Η αλήθεια είναι ότι για τον λαό το κάνουν, όχι όμως γιατί τον συμμερίζονται..)

Ο υπουργός λοιπόν, έκανε παράπονα! αντί να στείλει μία κλούβα να τους μαζέψει!!! 
Γιατί δεν το έκανε ευθύς εξαρχής ο υπουργός;;; αφού είναι κράτος;;;; αφού έχει το μαχαίρι και το πεπόνι;;; αφού έχει την εξουσία;;; αφού έχει τον νόμο με το μέρος του;;;

Μετά την δημοσιοποίηση, αναγκάστηκε ο υπουργός να δείξει ποιος κάνει κουμάντο, οπότε και τους συνέλαβαν, και δικάστηκαν σήμερα με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Στη δίκη δεν ήμουν, αλλά θεωρητικά: Ο δικαστής σήμερα κλήθηκε να αποφανθεί «ποιανού είναι το παιδί μάνα μου». Στη συγκεκριμένη δίκη, έπρεπε ο δικαστής να αποφασίσει ΑΝ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ Ή ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ - ΠΡΟΔΟΤΕΣ! Και αφού καταδείξει τον ιδιοκτήτη, μετά… έπρεπε να βάλει και την τζίφρα του!!!! σε μια τέτοια απόφαση

Ένα άλλο.. Ο δημοσιογράφος που έκανε το ρεπορτάζ είπε ότι οι άνθρωποι αυτοί (οι καταληψίες) έχουν προσφύγει ήδη στο ΣτΕ. Τι επιχειρήματα χρησιμοποίησαν στην προσφυγή τους; (Δεν μπορώ να φανταστώ, γιατί το θέμα του τεμένους δεν μου λέει κάτι. Αν θα αγωνιζόμουν εγώ για το τέμενος θα έλεγα ότι είναι παράνομο γιατί αφορά σε παραχώρηση στον εχθρό, επειδή το φτιάχνουν κατ’ εντολή των τούρκων. Αλλά αυτή είναι δική μου σκέψη.)
Αν λοιπόν, οι καταληψίες, ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ τα επιχειρήματα που χρησιμοποίησαν στην προσφυγή, σημαίνει ότι μπορούν και να τα στηρίξουν.

Ερωτώ: Αν καταδικαστούν σημαίνει ότι ηττήθηκαν επειδή είχε ισχυρότερα επιχειρήματα ο προδότης;;; 

Δεν μιλώ εκ του ασφαλούς, αλλά από προσωπική εμπειρία. Την κατάληψη δημόσιου χώρου στο Κερατσίνι την κερδίσαμε, δεν μας την χάρισαν. Και ο λόγος που την κερδίσαμε ήταν γιατί δεν φοβόμασταν, δεν μας ένοιαζε η σύλληψη, η φυλακή, ο θάνατος, την κερδίσαμε επειδή δεν μας ένοιαζε τίποτα. Όταν την σιδηρόφραξαν βγάλαμε τα κάγκελα, όταν τους μπάτσους στείλανε κατάλληλα τους απαντήσαμε, οπότε ΚΑΙ καταλλήλως ΕΦΥΓΑΝ και ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΛΗΨΙΕΣ, επειδή ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ!

Και πέραν από τη δική μου εμπειρία, προσφάτως η συναγωνίστριά μου Άννα είχε ένα σχετικό περιστατικό (ποιανού είναι η περιουσία μάνα μου) με έναν μπάτσο. Του έλεγε εκείνη τα δικά της (είναι προδότες, υπακούτε σε παράνομες εντολές, τον λαό ορκιστήκατε να υπηρετείτε κλπ.), έλεγε εκείνος -με το γνωστό υφάκι, τού κατέχω την απόλυτη εξουσία- τα γνωστά δικά του (αφήστε τις φιλολογίες, τα παράπονά σας στον υπουργό, να μην τους ψηφίζατε κλπ.), κι όταν δεν είχε ο μπάτσος τι άλλο να πει ψάχνει το αμάξι της και βρίσκει ένα μαχαίρι (για χόρτα) και της λέει -με το ίδιο ύφος, το κατέχω την απόλυτη εξουσία- «το ξέρετε ότι αυτό είναι οπλοκατοχή», και απαντά η Άννα (αυτό που όποιος το πει, σε όποια περίσταση θα δικαιωθεί: ) Α, γεια σου, να με συλλάβετε κύριοι, για οπλοκατοχή! Έχω κάνει μια καταγγελία στους προδότες και την έχουν βάλει αρχείο, αν με συλλάβετε αναγκαστικά θα με πάτε στα δικαστήρια, κι αν με πάτε στα δικαστήρια ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ θα ανοίξει ΚΑΙ θα συν-εκδικαστεί ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΥΠΟΘΕΣΗ!!
Ο μπάτσος, πήρε το υφάκι του κι όπως ήρθε έφυγε…

Όταν παλεύεις ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ να γνωρίζεις το δίκιο σου, πρέπει και να το πιστεύεις ΑΠΟΛΥΤΑ, καθώς επίσης πρέπει να είσαι έτοιμος ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟ! ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΝΙΚΑΣ.
Αν χάσεις δεν σημαίνει ότι οι προδότες είχαν ισχυρότερο από το δικό σου δίκαιο!! Χάνεις επειδή φοβάσαι! Για την ακρίβεια, δεν χάνεις, τους δίνεις την μάχη.

Υ.Γ. Λυπήθηκα πολύ που τους μάζεψαν, όταν το πρωτ’ άκουσα πολύ ζήλεψα.. Μου 'χει λείψει η μάχη στο τερέν! Χαρά σε όποιον την δίνει!









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου