Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Το μαύρο σκότος είναι αυτό που αναδεικνύει το αληθές, κι όχι το φωτεινό φως




Αλληγορική επεξήγηση: Διότι το νυχτερινό φως είναι πολλαπλάσια δυνατότερο (βλ. φως Άρτεμις εδώ http://upogia-taxi.blogspot.gr/2016/09/blog-post_86.html)

Παρότι κανείς μας δεν υπολήπτεται τα βάσανα, τον πόνο του θανάτου, και γενικά όλα τα άθλια που βιώνει, αυτά θα του χαρίσουν το φως του! Κι όσο πιο μεγάλα βάσανα, όσο πιο μεγάλο σκοτάδι, τόσο πιο έντονα τα πάντα φωτίζονται!


Έγραψα εδώ (http://upogia-taxi.blogspot.gr/2016/09/blog-post.html) ο εύκολος τρόπος, είναι να βρεις έναν φαύλο να σου πει την γνώμη του για το θέμα που αμφιβάλλεις, το αντίθετο ακριβώς, από αυτό που θα σου πει, είναι το σωστό.

Κοίτα τώρα γιατί είναι τόσο μεγάλη τιμή να ζει κάποιος σήμερα, σ’ αυτήν την απόλυτου σκότους, απόλυτης αθλιότητας, απόλυτου κακού, απόλυτα μαύρη εποχή: Μπορείς να απαλλαγείς πανεύκολα από τα διλήμματά σου (που τα διλήμματα -αμφιβολίες- είναι υπεύθυνα για την αίσθηση της ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ σου... Δεν είναι την παρούσης).

Με απλό παράδειγμα: Αν η πολιτεία (μαζί και οι ιδιοκτήτες της Ελληνικής πολιτείας -αυτοί που την διατάζουν και τις εντολές των εκτελεί), αν όσα ορίζουν/επιβάλουν στους πολίτες είναι αντίθετα του οφέλους των πολιτών, τότε ΣΙΓΟΥΡΑ τα αντίθετα όσων ορίζουν είναι τα σωστά (= προς όφελος των πολιτών).

Αυτό το παν-απλό θα μπορούσες βέβαια να το σκεφτείς -και/για να το χρησιμοποιήσεις- και πριν το 2009 (πριν την προδοσία/καταδυνάστευση), ΟΜΩΣ μέχρι τότε ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΘΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΡΧΟΝ!!! Την απολυτοσύνη την φέρνει το απόλυτο!

Ο λόγος δηλαδή που έπρεπε να φτάσει στο απόλυτο η αθλιότητα είναι για να μην, ούτε κατ’ ελάχιστο, αμφιβάλλεις. Σήμερα, ας πούμε, είμαστε όλοι απολύτως σίγουροι ότι ΔΕΝ πράττουν οι προδότες προς όφελος των πολιτών. Κανείς δεν έχει καμία αμφιβολία περί τούτου. (Αν δεν είμαστε ΟΛΟΙ απολύτως σίγουροι ότι οι προδότες/δυνάστες ΔΕΝ ενεργούν προς όφελος των πολιτών, τότε καλώς/δικαίως θα διαρκέσει κι άλλο η αθλιότητα, μέχρι να φτάσει να γίνει απόλυτη!!!! για να καταφέρει να φέρει την απολυτοσύνη και στο αντίθετό της, το σωστό. Επίσης, όταν βλέπεις έτσι τα πράγματα, ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ, ακόμα κι αν υποφέρεις, ακόμα κι αν δεν αντέχεις άλλο, δεν έχεις παρά να ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙΣ με το σενάριο!!! και άρα να παίξεις, χωρίς καμία διαμαρτυρία, το μέρος -απ' το σενάριο- που σου αναλογεί.)
Κι έτσι/άρα, είναι παν-εύκολο να βρεις, για καθετί, το σωστό, χρησιμοποιώντας ως κριτήριο τις πράξεις των προδοτών/δυναστών/υποστηρικτών τους/συνυπαίτιων/συναινούντων.

Αν δεν έχεις το άθλιο μπρος στα μάτια σου, ολοκάθαρο (να το έχεις νιώσει στο πετσί σου, να έχει φτάσει μέχρι τα μύχια βάθη σου) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.

Πες τώρα.. Αν ΜΟΝΟ η δική μας εποχή μας παρέχει αυτή την δυνατότητα! (μιας και μόνο σήμερα υπάρχει η απόλυτη επίγνωση του απόλυτου μαύρου!), που, το απόλυτο μαύρο, είναι το μόνο που μπορεί να φανερώσει στην απολυτοσύνη του το σωστό, και που μόνο έτσι (αν έχει δει στην απολυτοσύνη του το σωστό) μπορεί ο άνθρωπος να φτάσει στην ολοκλήρωση, πες, δεν είναι η πιο τιμημένη εποχή η δική μας; Πες, δεν είναι η μεγαλύτερη τιμή και η μεγαλύτερη εξαίρεση που έχει ποτέ δοθεί, στον καθένα μας, που σήμερα ζει;

Πες.. Αν ξεκολλήσεις τα μάτια σου από το μαύρο (που γκαβώνει με την έννοια που αναφέρεται εδώ http://upogia-taxi.blogspot.gr/2016/08/blog-post_7.html), και ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΘΛΙΟ για να σου δείξει το σωστό/αληθές, δεν νομίζεις ότι θα κάνεις μία πολύ βατή/εύκολη δουλειά;

Δεν νομίζεις ότι ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ να την κάνει αυτή την πανεύκολη δουλειά; Να πάρει δηλ. το καρα-αποδεδειγμένο άθλιο και/για να βρει το αντίθετό του, ώστε να ξέρει ποιο είναι το καρα-αποδεδειγμένο (αν ισχύει απόλυτα το ένα τότε ισχύει απόλυτα και το αντίθετό του) άριστο; 

Αν ο ΚΑΘΕΝΑΣ καταλάβει (πιστέψει) ότι μπορεί να βρει το άριστο, νομίζεις ότι θα τον αφήσει (το μέσα του) πολύ καιρό να συνεχίσει να παπαρίζεται; θα τον αφήσει για πολύ ακόμα να μην ψάξει να το βρει. Κι αν το βρει, πιστεύεις ότι θα τον αφήσει (το μέσα του) πολύ καιρό να συνεχίσει ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΤΗΡΕΙ;

Και κάπως έτσι, ΟΛΟΙ θα γίνουμε άριστοι! Και κάπως έτσι η Κανονική Δημοκρατία θα καταφέρει να εφαρμοστεί, πρώτα στην Ελλάδα (φυσικά), και μετά παγκοσμίως.

Γιατί δημοκρατία με λαό όχλο, δεν έχει την έννοια την οποία δόθηκε στην λέξη. (συνέχεια…)





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου