Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Όσο εντείνεται ο διπολισμός τόσο πιο κοντά βρίσκεται η ανάδειξη του Δικαίου




Η κατάσταση είναι βοηθητική, μας σπρώχνει στο να γίνουμε δυνατοί και δίκαιοι (που αυτό είναι το ζητούμενο).
Αν δούμε πόσο κοντά είμαστε σε αυτό θα καταλάβουμε και πόσο γρήγορα ή αργά θα αλλάξει η κατάσταση.


Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)....Βάση αυτού του άρθρου δεν σας πληρώνω ούτε ένα ευρώ







λοιπόν είμαι ο Κουστουλίδης Σταύρος και δηλώνω προς την κυβέρνηση πως δεν πληρώνω κανέναν παράνομο φόρο και χαράτσι μέχρι να αποκατασταθεί η Δημοκρατία στην χώρα μου.......

MEPOΣ TETAPTO - Eιδικές τελικές και μεταβατικές διατάξεις > TMHMA Δ΄ - Aκροτελεύτια διάταξη

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)


1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Eφημερίδα της Kυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Yπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Iουνίου 1975.
2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων.
3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος. 
4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Αθήνα, 2008

O ΠΡOΕΔΡOΣ ΤΗΣ ΒOΥΛΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Γ. ΣΙΟΥΦΑΣ

Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Ανέλαβε τη ζωή σου



Όταν για κάτι εύχεσαι (μακάρι, αμήν) δεν πιστεύεις ότι μπορεί να συμβεί. Για να πιστέψεις σε κάτι πρέπει να το έχεις δει. Για να έχεις καθαρό οπτικό και/για να δεις πρέπει 1. να μην χρειάζεσαι και 2. να μην περιμένεις. (Αφορά στην κανονική σου, ατομική ζωή.)

Αν στην κανονική σου ζωή πρέπει οι γύρω σου ή οι καταστάσεις να αλλάξουν για να είσαι/ζήσεις εσύ όπως επιθυμείς, άγεσαι και φέρεσαι (εξαρτάσαι) από τους γύρω σου και τις καταστάσεις. Κι αν εξαρτάσαι ως άνθρωπος, εξαρτάσαι -επακολούθως- και ως πολιτικό ον.


Ο ήχος!



...αφιερωμένο σε όλα τα επώνυμα κι ανώνυμα αδέλφια μου, τα οποία δεν γνώρισα ποτέ, που διέσχισαν τους πολύπαθους ωκεανούς του χρόνου πάνω στα δικά τους πειρατικά σκαριά (αποκηρυγμένα στις πολιτείες των αρχόντων και των υποτελών τους) και συκοφαντήθηκαν, αλυσοδέθηκαν, διαπομπεύθηκαν, βασανίστηκαν. Για να σβήσουν τελικά στα χέρια της μνησικακίας ενάντια στη ζωή, του σκοταδισμού, του μίσους, της φαυλοκρατίας, της τυραννίας, της ιδεολογικής νοσηρότητας...

Ο ήχος!

Ο ήχος!
Το κορμί μου κτήμα των βασανιστών μου.
Εκείνος όμως μέσα στο μυαλό μου βρήκε χώρο
και τη δική του έστησε σωτήρια κατάληψη.
Το μίσος τους ανήμπορο πια να με βλάψει.

Αυτός ο ήχος!

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Γουστάρω να χορεύω!



Ο χορός είναι σιωπηλή ποίηση.
 Σιμωνίδης ο Κείος (556-468 π.Χ)

 Θα πίστευα μόνο σε ένα Θεό που θα ήξερε να χορεύει.
 Φρήντριχ Νίτσε (1844-1900)

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Επιλογή



Από τον φίλο μου Αλέξανδρο, λάτρη της ελληνικής:
«Όταν ορίζουμε κάτι, όταν κάτι γεννιέται, είναι ο ενεστώτας. Καθετί που υπάρχει έχει διάρκεια, παράταση, παρατατικός. Ό,τι έχει διάρκεια και παράταση έχει και μέλλον, εξέλιξη. Μόνο που η εξέλιξη, το μέλλον, είναι αβέβαιο και αόριστο. Εδώ είναι το κομβικό σημείο, από εδώ αρχίζει το πνεύμα του ανθρώπου, η ώρα που πρέπει να συγκρίνει με κάτι ανώτερο και σπουδαίο για να πάρει ένα αποτέλεσμα, για να δημιουργήσει κάτι καινούριο. Τότε επιτυγχάνεται το υπέρ, τέλειο, ο υπερσυντέλικος. Όταν το πετύχει, τότε το μέλλον τετέλεσται, το μέλλον το κατέβασε μπροστά του, κι αυτός είναι ο απώτερος στόχος.»


Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

H "απομυθοποίηση του Αη Βασίλη": Νομίζετε ότι τα έχετε ακούσει όλα γύρω από το πολύ μεγάλο, και σκόπιμα υποβαθμισμένο από ΜΜΕ και "ειδικούς", θέμα των A.T.I.A. ;


 "Δεν πρέπει να αρνούμαστε το ενδεχόμενον τα ΑΤΙΑ να λειτουργούν υπο ξένο έλεγχο... Πολλές τεκμηριωμένες εμφανίσεις έγιναν στον Μεσαίωνα.. όχι μόνο έλειπε από τους αρχαίους η απαραίτητη ορολογία για την περιγραφή αυτών των σύνθετων μηχανημάτων, αλλά τους έλειπαν και οι έννοιες που ήταν απαραίτητες για να καταλάβουν την αληθινή φύση των πραγμάτων, όπως πύραυλος, τηλεόραση, ατομική ενέργεια και οι επιδράσεις της ραδιενέργειας. Για μερικούς, η πιο εξελιγμένη ιδέα στον τομέα της τεχνολογίας ήταν έναν άρμα με μαχαίρια στις ρόδες του" Εκθεση της ακαδημίας της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ για τα ΑΤΙΑ. Αναφέρεται στο "Ξένοι απο το διάστημα, η αληθινή ιστορία των ΑΤΙΑ" του Πλωτάρχη Donand Keyhoe, σελ 270-275
 "Eίμαι πρόθυμος να μελετήσω τα UFOs, αλλά πριν το κάνω, θα πρέπει να επιμείνουμε σε μια πλήρη πρόσβαση στους δίσκους που έχουν ανασυρθεί. Για παράδειγμα στην περίπτωση του Λος Αντζελες, ο στρατός παρέλαβε το αντικείμενο και δεν μας επέτρεψε την οποιαδήποτε εξέταση"
Hoover, J. Edgar. Αρχηγός του FBI: επιστολή στον Clyde Tolson, July 15, 1947.
"Η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών γνωρίζει την κατάσταση που αφορά τα ΑΤΙΑ, η οποία έχει προκαλέσει τεράστιο ενδιαφέρον στον τύπο και έχει αποτελέσει αντικείμενο μελέτης από κυβερνητικούς οργανισμούς.....Απο το 1947 είχαμε περίπου 2000 αναφορές εκ των οποίων ένα 20% παραμένει ανεξήγητο.

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Εσωτερικός ήλιος!



Την πρώτη φορά που με έψαξες ήσουν ένα μικρό παιδί ακόμα που λαχταρούσε να παίζει με τα άλλα παιδιά. Έστω κι αν το αδικούσαν κατάφωρα ή το χλεύαζαν άνεϋ αιτίας προφανούς. Κι εγώ σου μίλησα και σου απάντησα να μη τα συνερίζεσαι, ούτε ν'αφήνεσαι να το παίρνεις βαριά. Μια και έτσι λειτουργούν τα παιδιά που ανυπομονούν να εισχωρήσουν στα απαίδευτα χωράφια της χαλασμένης σποράς. Και να συνεχίσουν την πτώση των ενηλίκων. Και σε συμβούλεψα να μην τους μιμηθείς ούτε στο ελάχιστο!

"ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ" ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ: Συντρίψτε την κανονικότητα, στην τελευταία ίσως ευκαιρία του κόσμου για ωρίμανση κι ενηλικίωση..!

Ένα κείμενο.
Για τα παιδιά. Που δεν φταίνε σε τίποτα, που δεν χρωστάνε σε κανέναν, αλλά πληρώνουν τα πάντα. Που γεννιούνται χρεωμένα στα δάνεια, τους λογαριασμούς, τα απωθημένα, τις σημαδεμένες τράπουλες, τα στάσιμα νερά της γούρνας αντί για τα κελαρυστά των πηγών, τις δολοφονικές εμμονές, τα ιερά κι όσια κι ανόσια των ενηλίκων...

"ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ" ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ: Συντρίψτε την κανονικότητα, στην τελευταία ίσως ευκαιρία του κόσμου για ωρίμανση κι ενηλικίωση..! 

 

Το μεγαλύτερο θαύμα είναι η ζωή!

H εναντίωση στην πολυπρόσωπη υπουλία της εμπέδωσης της "κανονικότητας"...

Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

" Υπάρχει τόση ομορφιά στον κόσμο, που μερικές φορές νιώθεις σα να μη μπορείς να την αντέξεις!"


Μια χαρακτηριστική σκηνή από τη σπουδαία αμερικανική ταινία " American Beauty "(1999), από τις πολύ λίγες ταινίες, της τελευταίας εικοσαετίας σχεδόν, που έχουν να σου πουν και να σου δώσουν πολλά! Κι ένας κόλαφος για το περίφημο "αμερικάνικο όνειρο!"
 Παρακάτω, με ένα σπαραχτικά εσωτερικό και ιδιαίτερα ποιητικό τρόπο, μας υποδεικνύεται η μαγική ύπαρξη της ομορφιάς και της σοφής όσο και μεγαλόπρεπης απλότητας που τη χαρακτηρίζει, παντού γύρω μας. Ακόμα και στα πιο φαινομενικά ασήμαντα πράγματα..! Αρκεί να διαθέτεις τα κατάλληλα "μάτια" για να "βλέπεις"...


ανιχνευτής

Mετάφραση: " Θες να δεις το πιο όμορφο πράγμα που έχω ποτέ κινηματογραφήσει;

ΕΝΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ -Ένα πολυπλόκαμο λόμπι ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ και ΘΑΝΑΤΟΥ που αγκαλιάζει ασφυχτικά την ανθρωπότητα


Ομιλία του διάσημου Γερμανού γιατρού δρ. RATH στην Αθήνα 30/4/2012, όπου μιλάει για τη γέννηση του φαρμακευτικού καρτέλ και της χημικής "βιομηχανίας του πόνου", το πατεντάρισμα από τις εταιρείες-κολοσσούς της γνώσης που έκλεψαν από τη φύση, τις απόπειρές τους να κατακτήσουν τον κόσμο με και χωρίς όπλα κι άλλα ιστορικά (πχ τα χημικά αέρια του Α΄Παγκοσμίου Πολέμου που τόσο ενδιαφέροντα βρήκαν οι εταιρείες, τη συνεργασία των εταιρειών με τους ναζί, το αληθινό προσωπο της "Ευρώπης των Βρυξελλών", η στοχευμένη φτωχοποίηση των πληθυσμών, η διαπλοκή των φαρμακευτικών εταιρειών με τους ηγέτες του σήμερα κ.ά.) και γενικά πολύ ενδιαφέροντα.