Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

ένα καλό τραγούδι μπορεί να σε κάνει ν'αργήσεις στη δουλειά, ένα υπέροχο όμως τραγούδι μπορεί να σε κάνει και να παραιτηθείς από τη δουλειά

...η μουσική είναι σημαντική στο βαθμό που επιφέρει ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ! Για σκεφτείτε το... ή όπως έχει πει κάποιος: "ένα καλό τραγούδι μπορεί να σε κάνει ν'αργήσεις στη δουλειά, ένα υπέροχο όμως τραγούδι μπορεί να σε κάνει και να παραιτηθείς από τη δουλειά(-εία)!" 




...ένα ονειρικό βίντεο από τους εξαιρετικούς Ισλανδούς Sigur Ros κι ένα υπέροχο μουσικό δημιούργημα! "Τo να χτυπάς τα χέρια σου σα να'ναι φτερά, μπορεί να είναι...ΠΕΤΑΓΜΑ..!" ΡΟΜΠΕΡΤ Κ. ΧΩΛ
 Τα "ρεύματα" είναι παντού ολόγυρα, εντός κι εκτός... Οι άνεμοι των παιδικών μας ονείρων που μας ταξιδεύουν είναι οι σύμμαχοί μας... H λαχτάρα μας για το "άπιαστο" είναι ο οδηγός... Αυτός ο κόσμος είναι ο πίνακας υπό διαμόρφωση και τα πινέλα τα χουμε εμείς!



Κι ένα πολύ καλό συγκρότημα (ψάξτε το, αξίζει!) των τελών της ψυχεδελικής εποχής των '60s: οι Kαναδοί Morning Dew.

"Ο σταυροφόρος με το χαμόγελο που ταξιδεύει μακριά και παίζει την κιθάρα του για να κάνει τους ανθρώπους ευτυχισμένους" είναι το σύμβολο του περιπλανώμενου τροβαδούρου που με τη μαγική του τέχνη προσφέρει, έστω και για λίγο, διέξοδο στη πνιγηρή ρουτίνα των ανθρώπων και τους χαρίζει στιγμές ευτυχίας...Κάτι αληθινά ανεκτίμητο!



ανιχνευτής 
στο no Gravity Zone

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου